2010/10/01

Isten hozott, Jancsika!

Jancsika természetesen nem Jancsika. Viszont ennek ellenére egy nagyon is létező (és ennek a jövőben valószínűleg gyakran hangot is adó), iciri-piciri, ráncos kis emberpalánta. Nővéremék úgy döntöttek, némiképp segítenek fogyó nemzetünk újraerősödésében, és egy plusz egyeddel hozzájárultak az ország összlakosságához. A babavárás alatt mindössze annyit voltak hajlandóak elárulni, hogy fiú lesz, a nevét (babonából, talán?) nem, így mi az ő bosszantásukra Jancsikának kereszteltük a kicsit. De mivel egy blogon túlnyomó részt úgyis bece- és álneveken szerepel a blogger rokonsága, így Jancsika neve mostmár (nekünk legalábbis) marad. Tegnap este megérkezett tehát unokaöcsém, első Jancsika. Nagynéni lettem, jézusom!
Akkora, mint egy nagyobb cső kukorica, ráncos, mint egy mazsolaszem, 11 órán át szivatta az anyját a vajúdáskor, és mégis mindenki imádja. Ki érti ezt? :) :)

Isten hozott kicsi ember, legyen sok örömöd az életben, és persze egyél sokat, az nem árthat! :D

(Fotó innen.)

3 megjegyzés:

Marika63 írta...

Gratulálok a kisbabához!! Egészséget, boldogságot kívánok a mamának és a babának!!

nemjancsikapapa írta...

Köszi a "gondolatot" és a jókívánságot! Megígérem, hogy enni fog - mert mint tudjuk, az nem árthat, főleg ha Nagynéni süti/főzi/párolja/pirítja/stb. azt. :)
És csak nagyon halkan, csak Nagynéninek: picit nagyobb, mint a kukoricacső (kb. 1,5-2 kukoricányi :)) és nem ráncos, mint a mazsola, hanem feszes a bőre, mint a ... hmm milyen gyümölcs is ... - ott voltam, láttam :) nekem elhiheted.
És egyébként ez Jancsika tényleg félrevezető, mert igazából Buratino, no nem ő http://en.wikipedia.org/wiki/Buratino, de valami hasonló.

Padlásszoba írta...

Marika63: Köszönöm szépen, nagynéni minőségemben is. :)

Nemjancsikapapa: Na szép, mondhatom, mindig egy gyerekednek kell születnie ahhoz, hogy kommentelj? :)))
Egyébként pedig sok-sok szeretettel küldjük ezt neki:
http://www.youtube.com/watch?v=25w0XsKFcZc&feature=related